Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Fear Runs Silent

Fear Runs Silent
1.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

”Fear Runs Silen” begint met beelden van een meisje in een dwangbuis in zo’n typische overbelichte kamer.Ze is blijkbaar getraumatiseerd door iets.Had ze maar niet naar deze film moeten kijken.

Nu,ik ben geen regisseur maar ik weet in grote lijnen hoe een monsterfilm in mekaar zit:Er is een monster.het monster vermoordt bijna iedereen,de overlevende doodt het.Volgens deze regisseur is het echter:Er is een monster.Het doet niets.Je ziet het nooit.Laten we er nog 80 minuten(ik overdrijf niet)aan nutteloze psychologische verklaringen en epilepsieveroorzakende montages in gooien en ziedaar,een horrorfilm.

De regie is echt onwaarschijnlijk slecht,de regisseur probeerde duidelijk zijn eigen artistieke meesterwerk te maken maar heeft blijkbaar niet door dat hij nog geen trouwvideo kan regisseren.Hoe hij shot per shot totaal de mist ingaat is pijnlijk om zien,om maar te zwijgen van het script dat werkelijk nergens op slaat(het monster is eigenlijk een droombeeld dat ze heeft van haar stiefvader,huh?!).

Ik kan niet zeggen dat de film totaal waardeloos is,het is een prima onderzetter,maar het is gewoon onverantwoord om deze in een videotheek te plaatsen.Al wat ik kan doen is anderen waarschuwen voor deze film.

Over de auteur

avatar

3 reacties

  1. avatar
    Dr.Demento

    Ze is getraumatiseerd door haar stiefvader,en het hele verhaal is een soort hallucinatie van dat meisje in die kamer.Helaas heeft het publiek voor deze film blijkbaar het geheugen van een goudivs met Alzheimer want dat beeld wordt echt tientallen keren herhaald

Laat een antwoord achter