Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Halloween H20: Twenty Years Later

Halloween H20: Twenty Years Later
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Na een lange siesta van twintig jaar keert Michael Myers terug, wederom opzoek naar zijn zus Lauri Strode ( Jamie Lee Curtis).Echter hij komt niet om bij te kletsen maar om zijn zus voorgoed het zwijgen op te leggen.Lauri heeft intussen een andere identiteit genomen en probeert haar leven weer op te pakken samen met haar zoon John als directrice van een welgestelde school.Toch is Lauri nog steeds getraumatiseerd van de gebeurtenissen en wordt nog regelmatig geteisterd door hallucinaties.En wanneer Josh op Halloween inplaats van op kampeertrip samen met vriendin en tweetal vrienden thuis blijft worden zowel de avonden van Josh als van Lauri verstoord door een onaangename gast.The Shape is back…

H20 is simpelweg een zevende deel uit de Halloween reeks zonder er kwalitatief met kop en schouders bovenuit te steken.Toch bied H20 naar mijn mening minder dan de gemiddelde Halloween prent.Ten eerste heb je de vele valse en irritante schrikeffecten die worden gebruikt om de kijker schrik aan te jagen.Echter door het grote aantal word het op den duur ongeinspireerd en sfeerloos.
De beelden zijn constant gericht op Lauri, haar gebeurtenissen en het trauma dat ze moet verwerken terwijl Michael langzaam naar de achtergrond verdwijnt iets wat fans zeker niet zullen waarderen aangezien zij The Shape in beeld willen helpen inplaats van het eindeloze geouwehoer van Curtis en de rest van de karakters.Slechts tegen het einde wordt de sfeer en de spanning opgevoerd maar ook deze heeft zo zijn minpunten en vergeet daarnaast niet de liefhebbers van bloed en gore die teleurgesteld moeten worden aangezien er ditmaal minder bodybags nodig dan verwacht.Tenslotte nog de cast, die zich gelukkig nog staande weet te houden, behalve LL Cool J dan, die een security guard speelt die constant telefoonisch, sensuele, braak-op-roepende gedichten naar zijn vriendin stuurt en netzoals Busta Rhyms in Halloween: Ressurrection faalt in zijn rol..

Ookal wilt H20 iets tegenvallen, het blijft toch vermakend en het is leuk om ermee je tijd te vullen.Daarnaast is het verplichte kost voor de fans niet te vergeten, niets meer en niets minder..

Over de auteur

avatar

12 reacties

 1. avatar
  Michael myers

  Dit was aan de ene kant een goede film en aan de ander kant een slecht. De goede kant is dat laurie Strode terug komt en het slechtere enaan is dat deel 4 t/m 6 worden gegeerd, maar dat laatste is er ook weer goed aan deze film. Deel 6 was heel onduidelijk dus hadden de producenten besloten die films te negeren en verder te gaan waar 2 was gestopt. jammer, want ik vond deel 4 altijd wel een goed film…..

 2. avatar
  psycho

  je kan bij deze film ook gewoon dat gecompliceerde van de vorige delen vergeten. als iemand niet beter zou weten en je zou zeggen dat dit deel 2 was, zou iemand dat best kunnen geloven.

 3. avatar
  halloween

  bah, wat een saaie film is me dat. telkens ik dit deel bekijk zeg ik tegen mezelf dat ik h20 niet meer mag bekijken, ik val er altijd in slaap van. de andere delen zijn veeel beter dan deze softie-thriller

Laat een antwoord achter