Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Haunted Forest

Haunted Forest
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Ik zag de film staan,met de gedachte dat het een low/no budget film ging worden.Dat had ik wel mis,het bleek een geslaagde/spannende film op te leveren.
Haunted Forest gaat over een legende, de legende van Satinka. Satinka is een indiaans meisje, dat tijdens een bosbrand de geest van een raarvormige (red. ???) boom in zich heeft gekregen.

Sean is de kleinzoon van een oude medicijman en heeft in het dagboek van zijn opa alles over de desbetreffende vloek gelezen.Hij gaat daarom ook met zijn vrienden Josh en Flipp op zoek naar de boom.Ze krijgen alleen al snel te maken met duistere krachten en mysterieuze jagers.

Zoals ik al gezegd heb verwachte ik een film,met een raar heksenverhaal en heel erg low budget.Maar deze film heeft mij heel erg verast.Al snel kwam ik erachter dat ik met een redelijk goede en spannende film te maken had.De ‘geestverschijningen’ waren best goed uitgewerkt.In het begin was het geheel van de film qua gore niet echt goed.Bijna geen gore dus,maar op het eind komt dat allemaal goed en krijg je een paar bloederige stukjes te zien.
Het acteerwerk is dan wat minder maar het viel mij allemaal wel mee,het waren in ieder geval geen acteurs van het type (Vrienden van de regiseur).

De film is natuurlijk geen horror meesterwerk,maar hij kwam wel boven mijn verwachtingen uit.

Deze film is trouwens uitgegeven door Films From Hell.com

Over de auteur

avatar

15 reacties

 1. avatar
  Coenta

  De film was saai, totaal niet orgineel of vernieuwend wat toch noodzaak is voor een b-film om een slagings kans te hebben. Voorderest amateuristisch camerawerk + acteerwerk en ineffectieve effecten. Ik kan een waslijst opnoemen met dingen die niet deugden aan deze dertien in een dozijn meuk, maar dat zal iedereen alleen maar vervelen. Als een film niet slaagt om eng/spannend/schokkend/gory te worden is de film als horror bijna al gedoemd te falen. Er zijn trouwens best wel enge hedendaagse horrorfilms te bekijken. Films als [Rec], Cloverfield, Vacancy, Ils, TCM and the Hills Have Eyes om er maar een paar op te noemen

 2. avatar
  horror beeg killer

  Het is zeker weten een B-film,maar waarom vind je de film eigenlijk zo slecht.De film was zeker niet eng,maar ik vind op de dag van vandaag geen enkele film meer eng.Maar wat is de rede dat je het “prullenbak” materiaal vindt?

 3. avatar
  jeroentjuhhh

  Ik heb hem net gezien, en zelf ben ik er niet zo van te spreken. het is echt een typisch westerse horror B-film die duidelijk idee?n overneemt uit asian horror (Lijkbleeke geest met lang zwart haar) Geest verschijningen (Die in deze film echt om de minuut komen) vaak voorspelbaar, nergens eigenlijk echt eng.. verder vond ik er niet veel aan tot die sc?ne in de boom, die was wel erg leuk gedaan. Nog een erg storend iets waren de slechte special effects, die 9/10 ook nog eens zwaar overbodig waren en dus de spanning niet ten goede komen. jammer..

Laat een antwoord achter