Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia, The
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Kort na de verhuizing naar hun droomhuis, afgelegen in de bossen, wordt een koppel zeer ongerust over hun dochter wanneer ze mysterieuze vreemdelingen begint te zien.
Het dochtertje heeft van haar moeder de gave (een beetje zoals in The Shining) geërfd om met geesten in contact te treden.
De verschijningen verstrekken aanwijzingen die naar een groot geheim leiden en die mysterieuze verschijningen hebben nog een rekening te verheffen… In een ver verleden zijn er een reeks gruwelijkheden gebeurt in en rond het huis!

The Haunting in Connecticut is een emotionele film. Het is een film waar de spanning vooral komt door de sfeer en niet zo zeer door bloederige effecten.
Er zijn wel een paar shock-effecten, maar die zijn eerder zeldzaam en wel heel effectief.
De film werkt zich toe naar een spannende finale. Het is misschien geen echte nagelbijter maar af en toe schuif je toch naar het tipje van je stoel.
Het is een typische horrorfilm die ook kan worden bekeken door filmliefhebbers die het niet zo hebben op liters bloed. Sommigen (ik zelf misschien ook een beetje) zullen hem daarom wat te braaf vinden. Als je hem vergelijkt met ‘The Haunting in Connecticut’ (de eerste film) dan heeft deze film een beetje dezelfde sfeer, maar is wel iets minder spannend en maakt minder gebruik van bloederige effecten.
Naar verluid staat er ook een derde op stapel: The Haunting in New York. Een film waar ik best wel naar uitkijk.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter