Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Mama
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (3 Stemmen)

Mama is een bovennatuurlijke thriller over twee zusjes die vermist zijn.
Als de zusjes vijf jaar later worden teruggevonden in een hut midden in de bossen beginnen ze een nieuw leven bij hun oom Lucas en vriendin Annabel. Maar hoe hebben ze al die jaren kunnen overleven en wie is het mysterieuze personage die de twee meisjes mama noemen?

‘Mama’ kon mij helemaal meeslepen in het verhaal.
Eng of bloederig was hij niet niet, maar het acteerwerk is zeer goed. Vooral de zusjes worden heel geloofwaardig neergezet.
Spannend is hij wel, maar geen druppel bloed in de film, maar dat hoeft ook niet. Deze film moet het vooral van de sfeer hebben.
Ik vind dat de film soms wel een beetje fake was.Dit omdat de speciale effecten niet altijd super waren en het verhaal naar het einde toe een beetje geloofwaardigheid verliest. Een ijzersterk begin maar dan wordt het een beetje minder.
Naar mijn mening is hij een aanrader, maar je hoeft hem niet echt te zien. Maar als je hem toch gaat bekijken zal je je zeker niet vervelen.

Over de auteur

avatar

2 reacties

  1. avatar
    madballeke

    Ik vond het ook een goede film, vooral in het begin ijzersterk. Maar je verliest de spanning/aandacht op een gegeven moment wel. Een 7 vind ik ook een goed cijfer.

  2. avatar
    ambibambi

    Ik vond het ook een leuke film, het begin was inderdaad het meest geloofwaardig.rnDe spanning was er en de schrikmomenten ook, maar ik vond ‘mama’ er zo ongeloofwaardig uit zien dat de pret voor mij eraf was.rnToen de film was afgelopen vond ik hem eerder zielig dan eng.rnIk ben het een met het cijfer.

Laat een antwoord achter