Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Prowler, The
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Joseph Zito maakte met Friday the 13th: The Final Chapter al één van mijn favoriete Friday the 13th films, maar The Prowler leek mij minstens zo interessant.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een soldaat afgewezen door zijn verloofde. Eenmaal terug van het front vermoordt hij haar en haar nieuwe geliefde. Vijfendertig jaar later keert hij terug om dood en verderf te zaaien op een ‘promnight’.

Ik leek jammer genoeg nergens echt lekker in de film te komen. De spanning kwam bij mij niet aan en de personages leken ontiegelijk duf.. Ook miste ik de humoristische scenes die juist de boel moeten opvullen wanneer de killer niet aan het werk is. Want op één grappige scene met een luie camping toezichthouder is er op gebied van humor nogal weinig te beleven.

De pluspunten zijn o.a. Tom Savini die weer een knap staaltje gore aflevert. Alles ziet er goed en realistisch uit, maar we wisten natuurlijk al lang dat dit iets wat je wel aan Savini kan overlaten. Ook het uiterlijk van de killer, het leger kostuum, is erg cool en behoorlijk griezelig. Aardige scene ook waar hij zich ‘opmaakt’ voor het bal. Ik was wel blij dat het de laatste 20 minuten wat spannender werd want anders zat ik toch tegen een 6je aan…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter