Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Ring, The
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

2 girlies zitten gezellig thuis voor de TV, home alone, het typisch gezellige vriendinnen avondje. De een heeft gehoord over een videoband, die kijk je en vervolgens ga je precies 7 dagen daarna dood. YEAH RIGHT.
En YEAH RIGHT is precies op zn plaats hier. Dood is wat je zult gaan als je die nare band voor oogjes krijgt. En laat nou net 1 van die 2 onschuldige schoolmeisjes dat ding daadwerkelijk gekeken te hebben. Ja binnen de eerste 15 minuten was haar rol voorbij.
Haar jong and flashy uitziende tante gaat op onderzoek uit, op verzoek van haar zus (de moeder van t meisje) die maar niet kan geloven dat haar kind aan een hartaanval gestorven is. En geloof me, als je het beeld van het dode meisje ziet, denk je er ook anders over.

En dan begint the story pas echt. Ze gaat op zoek naar de videoband, die ze uiteraard vindt. Zonder na te denken propt ze hem in de videorecorder en daar gaat de telefoon al hoor. Over 7 daagjes you can kiss your life goodbye. Maar wat is er dan te zien op die videoband? Nou het is nou niet bepaald een videootje om gezellig met een bak popcorn drbij te gaan bekyken. Een aaneenschakeling van wazige enge beelden, die je nog t meest aan je eigen vervelende nachtmerries doen denken.
Maar ja, onze blonde heldin wil niet dood (ze heeft immers een zoontje) en gaat op onderzoek uit: zeven daagjes heeft ze nog….
En die gaan snel voorbij. Maar voor die voorbij zijn zorgt ze er nog wel even voor dat haar zoontje en haar ex-vriend de band ook nog even zien, waardoor die ook nog eens in trouble komen.
Ze weet gelukkig in die zeven daagjes heel wat te weten te komen over de band en de beelden. Waar altavista my altyd redelijk in de steek laat, doet t voor haar wonderen.
De band vindt zijn oorsprong by a little girlie met zwarte haartjes voor de oogjes and she is one angry bitch.
Er ontvouwt zich een dramatische geschiedenis voor jouw ogen, waarbij je toch wel even medelijden krijgt met t demonische kindje, helaas duurt dat medelijden ook niet zo heel erg lang, want ze is toch wel heel erg angry en dat mogen best wel wat mensen voelen. Op t einde blijkt dat het gefrustreerde blaagje toch nog makkelijk koest te krygen is, wel jammer dat ze dat niet even by de video bijgesloten had, maar ja dan hadden we weer geen film gehad. Ik moet persoonlijk toch wel even melden dat ik zowat onder de stoel lag tijdens de film. De sfeer is vervelend, het kindje is enger (ik kijk nu heel anders naar mn nichtje van 7 met donkere haartjes….) en de suspense is allom aanwezig, er wordt flink gespeeld met fake effectjes. Er zijn weinig films die op deze lijken…….

Over de auteur

avatar

28 reacties

 1. avatar
  psycho

  zijn er altijd van die leuke types geweest zoals schuftkut of is het gewoon de laatste maand ineens toegenomen? hoe dan ook bijzonder irritant voor de mensen die wel een beetje normaal zijn…

 2. avatar
  schurftkutjes

  hey heb je wat tege shurftkutjes ofsow!!moet je is naar onse schurftkutjes bende kome dan bezorge we je schurft..,,vuile schurfteikel..afz de lopende schurftkutjes

 3. avatar
  levi1995

  ik vind het best een gave film niet eng (zouden jullie niet zeggen he dat ik 10 ben he?)maar het eerste is gepikt van ringu en toen ik deze review las lag ik in een deuk een 7- voor deze film!

 4. avatar
  horrorfan16

  Gisternacht om 3.00 uur gebeurde er echt iets engs mijn laptop ging zomaar aan terwijl ik hem afgesloten had ik weet zelf niet hoe het komt maar ik moest aan die scene denken dat de tv zomaar aan ging in The ring.

Laat een antwoord achter