Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Species II
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Een groep wetenschappers, onder leiding van Marg Helenberger- Laura uit de eerste Species- heeft de perfecte kloon van Sil, de alien uit het origineel gekweekt. Deze nieuwe femme fatale genaamd Eve is wederom uit op een partner om mee te paren. Als geroepen komt dan ook de zeer smakelijke Patrick langs, gespeelt door justin Lazard, eveneens een alien..

Gore 10
Supergore film met enkele onsmakelijke effecten bestaand uit; een afgereten gezicht, ingewanden die eruit worden gerukt, buiken die exploderen en waar aliens of tentakels uit barsten, bloederige schotwonden, iemand word doorboord door een hooivork, een supergore autopsie-scene, tentakel door de keel, vieze transformatie scenes, veel bloed, en het hoogtepunt van de film; iemand schiet door middel van een grote shotgun zijn eigen kop eraf, die weer vrijwel direct teruggroeid!

Dus, al met al is dit een geslaagd vervolg op het superieure origineel met meer gore, meer doden en veel vrouwelijk schoon.

Natasha Henstridge laat weer haar lichaam overvloedig zien en ze ziet er geweldig uit! Bovendien is haar tegenspeler, en alien Justin lazard ook zeer goed te pruimen en dames (of heren) zullen zijn screentime zeker respecteren!

Al met al een goede film die alleen en enkel wil vermaken, niets meer en niets minder, en dat lukt zeker goed, je zult de film dan ook geen moment saai vinden.
Althans, ik vond van niet.

Kijk en oordeel zelf zoe ik zeggen, een leuke popcorn film met veel gore, dus laat die popcorn toch maar staan..

Over de auteur

avatar

4 reacties

Laat een antwoord achter