Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Street Trash
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Street Trash heeft een enorm mager verhaal dat basically luidt: Wanneer je deze goedkope drank drinkt smelt je volledig weg en sterf je een kleurrijke dood. Natuurlijk staat dit garant voor dolle pret en dat is het dan ook.

Een slijter ontdekt per toeval een lang vergeten krat met gedestilleerde drank dat achter een muur verborgen zat. Hij noemt het Viper en probeert deze voor 1 dollar per fles te slijten. Een stel daklozen heeft wel interesse en als deze het eenmaal achteroverslaan, blijkt de drank een heel raar effect op hen te hebben met alle gevolgen van dien.

De setting, een sterk vervuild New York waar het lijkt alsof 90% van de bevolking prostituee, zwerver of psychisch gestoord is, werkt lekker mee aan het sfeertje. Ook de characters zien er alles behalve fris uit. Volledig voorzien van onverzorgde kop, rotte tanden, vuile kleding en een smerige huid passen zij perfect in het straatbeeld van het sterk vervuilde New York.

De kills zijn simpelweg geniaal en zitten vol met over de top (verf)gore. De ene prachtige smelt scene na de andere stapelen zich op en zijn door de toffe effecten. Tot op de dag van vandaag nog prachtig om aan te zien.

Een ietwat tam middenstuk die veelal gevuld wordt met flauwe humor wordt gelukkig beƫindigd door een heerlijk laatste halfuur waar alles volledig los gaat en waar er van niemand meer wat heel wordt gelaten.

Street Trash is en blijft een werkje dat door de setting en de personages smerigheid uitademt en tegelijkertijd door de enorm toffe over de top effecten geweldig veel fun biedt.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter