Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Thir13en Ghosts
1.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

De familie Kriticos erft een hoogtechnologisch, modern uitziend huis dat volledig uit glaswanden bestaat. De gulle schenker is oom Cyrus. Vader, de twee kinderen en de nanny twijfelen geen seconde en trekken in in het huis. Oompje Cyrus had wel een gekke hobby: hij was een verwoed verzamelaar van geesten. Die geesten zitten nu in de kelder en zinnen op wraak. Natuurlijk komen de geesten vrij en beginnen ze erop los te moorden. 13 Ghosts is al net zo’n draak van een film als Ghost Ship: het acteerwerk is ondermaats en sommige sc?nes zijn onbedoeld lachwekkend. Kijk de film alleen als je een geilaard bent: Shannon Elizabeth doet immers mee, en ??n van de geesten is volledig naakt. Wanneer gaat men eens stoppen met dit soort kinderfilmpjes, en terug ?chte horror maken?

Over de auteur

avatar

31 reacties

 1. avatar
  -Spike-

  Kom op zeg, vond de andere review een stuk beter. Hoe kan deze film een 3 krijgen. Mooie effecten, beetje raar verhaal op het laatst, Maar iedereen die vroeger The Ghostbusters leuk vond (wie niet) moet dit toch ook wel leuk vinden. Leuke gemaakte ‘spoken’, grappig verhaal, lekker wijf, leuke effecten. zeker een 7,5 voor mij. Mijn ex is een graadmeter en ik heb der weer een paar blauwe plekken bij

 2. avatar
  Ischa

  OK, jij bent cker een ‘blood and gore’ fan. Het is best een aardige film (met wel een raar plot, dat moet ik toe geven) maar en dat zijn dan wel hele rare geilaards die op een spierwit meisje van 15 met grote vleeswonden vallen. Er zitten heus wel eens mat leuke momenten in (zoals die in de lengte doorgesneden gast) en , ook al is het een beetje afgezaagd, het feit van die glazen muren die deuren zijn en andersom.

 3. avatar
  Chloe Grace Moretz

  Ik heb deez ook gezien, ik vond hem best wel veel ”Gore” bevatten, maar niet echt eng vond ik ik geef hem wel een 7

 4. avatar
  Jason VS. Freddy Vs. Michael

  Gore? Waar dan? Het enigste beetje gore is het begin en het einde, maar dat komt allemaal zo kort in beeld dat je daar geen last van had, ik vond dit meer een soort mislukte horrorkomedie, de meeste geesten zagen er trouwens wel goed uit, respect voor de mensen van de make-up;)

 5. avatar
  jurjen's psycho

  ik vond hem wel cool vooral met dat stukje met die advocaat tussen die glazen deur het is wel zon horror film waar gelijk iedereen naar het gevaar toe loopt maar hij was enger dan ghost ship en psycho moet elke horror persee voor 16+ zijn dan?

 6. avatar
  jurjen's psycho

  ik bedoel een Apart huis er worden wat brutaal vermoord en de geesten zijn echte Freaks hoe kun je dan nog zeggen dat het geen horrorfilm is

 7. avatar
  carpediem

  ik vond het wel een leuke film. en de special features zijn wel cool waar laten zien word wie de geesten zijn en wat ze gedaan hebben zodat je het verhaal meer begrijpt. ik vond hem zeker de moeite waard.

Laat een antwoord achter