Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Valentine
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Valentine is de zoveelste slasher in de stijl van Scream. Hier gaat het in feite over een moordenaar met een Cupidomasker, die op Valentijnsdag besluit om alle meiden die hem vroeger hebben afgewezen beestig te vermoorden. Paige, Dorothy en Katie denken eerst dat het om een grap gaat, maar als hun hartsvriendin Shelley afgeslacht wordt, begint het menens te worden. E?n voor ??n worden ze bedreigd met ondermeer dreigkaartjes en met wormen gevulde pralines. Meer wil ik niet verklappen. De film is natuurlijk een rip-off van Scream, maar is beter dan I Know What you did last Summer en Jason X. Niet geschikt voor gevoelige kijkers, want de moorden zijn hier wel erg ?cht in beeld gebracht. Wedden dat je, na het zien van deze film, nog nooit iemand afwijst op Valentijnsdag?

Over de auteur

avatar

30 reacties

 1. avatar
  dushimy

  Jo ik snap het einde niet wie was noyu de killer, enne als jij het zo goed weet freakman zeg het dan gewoon ! dan weten we in ieder geval dat je eg een freak bent !

 2. avatar
  anoniem

  Чувство Вида Противных. Понижение Наверняка. Дайте Мне Все, что Вы имеете, Ребенок Только Не стойте Там.

 3. avatar
  FloriZ

  Ik vond vooral de ontknoping erg zwak… Dan vond ik Jamie Blank’s Urban Legend beter. En I know what you did last summer vond ik stukken beter… Ik geef deze film een klein vijfje…

Laat een antwoord achter