Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Village, The
2.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Pennsylvania aan het einde van de 19e eeuw. Op het eerste gezicht lijkt er niets aan de hand met de bewoners van een klein afgelegen dorpje. De hechte gemeenschap leeft echter in doodsangst. In de aangrenzende bossen leven namelijk mysterieuze wezens. Niemand durft buiten de grenzen van het dorp te treden. Alleen de nieuwsgierig en vastberaden Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) kan het niet laten het bos in te gaan en het onbekende op te zoeken. Zijn daad kan de toekomst van het dorp voor altijd veranderen.

Gezien door chris666 op 11-09-2004:

Langdradig verhaal over een groep mensen die in een afgelegen dorp wonen. Omringd door bossen waar vreemde wezens zich zouden bevinden.

Tijdens en na het zien van deze film voelde ik me eerlijk gezegd een beetje genaaid. Hij zou goed voor een speelfilm doorkunnen maar zeker niet voor een horror, heel misschien een vleugje thriller.

Ik voelde me echter misleid door de vele trailers op tv. Veelbelovend maar het echte werk is slaapverwekkend.

zonde van je tijd en geld!!!!

Over de auteur

avatar

37 reacties

 1. avatar
  jeroen

  Ja man, wat ’n bullshit, ga ergens anders blaten of zo, download MSN oid. ontopic: erg matige film, dan is the missing echt 10x beter, geen spanning, soms schrikmomenten maar die houden me helaas alleen maar wakker. saaie film met zeer slecht opgebouwde spanning en een uber slecht monster in het bos. Pino is er niks bij.

 2. avatar
  Azazel

  Het einde was slecht, barslecht, die ontknoping, bah! echt om te huilen gewoon! de site is eng, door iemand die met mij meegegaan was naar de film was er wel h??????l eventjes een ”WAAAH!!” moment, waar hij achter die bom stond, maar voor de rest…..ik wist wat er ging komen, maar ik voelde me net ook blind!

 3. avatar
  leach

  deze film had potentieel om goed te worden, maar zolas hier al gezegd was het meer saai dan thrill..Het monster in het bos was ook maar dom, voraal als hij begint te lopen…

 4. avatar
  Salasander

  Tja, wat vond ik hiervan? Ik vond die mensen een beetje gestoord in dat dorpje. Ik vond de 3 (of 4) schrikmomenten wel goed. Ik vond het eerst dom dat het zo een belachelijk monster was. Aan het eind kwam ik er achter dat het monster nog niet zo belachelijk is. Er ontstond een ingewikkeld verhaal. Ik snapte er geen hol meer van. (Jullie volgens mij ook niet). En toen was ‘ie afgelopen. Conclusie: Vreemde, redelijke, nutteloze film.

 5. avatar
  gerard

  Wat een tegenvaller! Op tv zie je spannende momenten en je zit dan ook in spanning in de film, maar het einde is bedroevend. Heel erg teleurgesteld in deze film. Veel meer van verwacht.

 6. avatar
  Jason-X-

  Dit vond echt de slechtste film van het jaar. Wat een pest film :(. Trouwens dit vond ik gewoon een saaie film voor ALLE leeftijden. Zit niks goeds aan ik geef een 1.

 7. avatar
  xx_filmkijker

  Ik vind deze film geen horror mischien idd een beetje thriller maar meer ook niet, langdradig maar ik vond hem wel leuk en wat hebben ik vind hem wel aan te raden voor mensen die niet van enge films houden xd

 8. avatar
  BillyBlack

  Deze review slaat ook nergens op, er word niet eens commentaar op de film geleverd, behalve dit: het kan misschien doorgaan voor een speelfilm. Wat is dit nou? Dit ?s een speelfilm, speelfilm is geen genre. Iedereen loopt deze film alleen maar af te zeiken omdat de ontknoping een van de slechtste van de afgelopen 100 jaar is… Cinografisch gezien zit deze film heel mooi in elkaar en is de spanning echt wel aanwezig, zeker in de bioscoop. Maar goed is inderdaad een veel te groot woord.

Laat een antwoord achter