Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Tijdens een verrassingsevenement op het hoofdkwartier van Blumhouse Productions werd interessant nieuws bekend gemaakt niemand minder dan John Carpenter zelf terugkeert naar de Halloween-franchise!

De legendarische regisseur is namelijk verbonden als Executive Producer aan een nieuwe Halloween film die geproduceerd zal worden door Malek Akkad en Jason Blum. De film is een samenwerking tussen de filmmaatschappijen Trancas International, Blumhouse en Miramax.

Carpenter laat weten dat hij graag mee wil werken om na ruim 38 jaar het engste deel in de serie te maken. Hij wil de fim weer in de juiste richting krijgen, want hij vindt dat men niet moet uitleggen wie Michael is… (pak aan Rob Zombie!)

Horrorproducent Jason Blum (o.a. Insidious, The Conjuring, Paranormal Activity, The Purge reeksen) hoopt dat Carpenter ook een bijdrage wil leveren aan de soundtrack van de nieuwe Halloween. Carpenter liet daarop weten dat als hij dat inderdaad gaat doen hij zal samenwerken met zijn zoon Cody, die hem ook heeft geholpen bij de twee Lost Themes albums.

Men gaat meteen contact opnemen met filmmakers om op korte termijn daadwerkelijk met de productie te beginnen. Op het evenement werd duidelijk dat hoewel er nog geen officiele datumgeprikt is, we de film naar alle waarschijnlijkheid rond Halloween 2017 kunnen verwachten.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter