Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Duistere Openbaringen 2006

Op zaterdag 2 september vindt voor de tweede maal het Duistere Openbaringen Film Festival plaats in Filmhuis Helmond. Het festival richt zich op Nederlandse producties in de genres horror, thriller, suspense, misdaad, mysterie en – sinds dit jaar – duister drama. Er wordt gejureerd door filmcriticus en scenarist Phil van Tongeren, regisseur en scenarist Mark Weistra en scenarist Jens Hollander in de categorieën amateur, semi-professioneel en professioneel. De winnaar in de categorie amateur zal volgend jaar vertoond worden op het Amsterdam Fantastic Film Festival.

Geselecteerde films zijn o.a. ‘Dilemma’ van Boris Paval Conen, ‘Wereld van Stilstand’ van Elbert van Strien, ‘Cinebaaah’ van Elwin Rijken, “Het-Ze” van Saskia Groenhard en Frank Boxman, ‘Zwarte Liefde’ van Maarten Prins, ‘Sssshht!’ van Joris van den Berg en ‘Lieve Mams’ van Ivonne Wierink. Het festival wordt afgesloten met een exclusieve verrassingsvoorstelling van een Nederlandse genrefilm die later dit jaar in de bioscoop zal worden uitgebracht.

De categorieën zijn opgedeeld in blokken en kosten €2,50 per blok. Kaarten voor de exclusieve verrassingsvoorstelling kosten €5. Er is een passé-partout te koop voor alle blokken en de verrassingsvoorstelling voor €10.

Voor meer informatie en het programma: www.duistere-openbaringen.net

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter