Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Hoewel Dimension Films en Miramax nog steeds bezig zijn met het found footage project The Amityville Horror: The Lost Tapes, heeft productiemaatschappij Evergeen Media Group aangekondigd bezig te zijn met een soort van prequel. Het bedrijf heeft de beelden van aangekocht van een séance, uitgevoerd door WNEW TV News die in het huis plaats vond op 6 maart 1976. Ook zullen de toenmalige reporters Laura DiDio and Marvin Scott hun bijdrage leveren aan de film.

Laura DiDio was in die tijd een 19-jarige journaliste die de familie Lutz wist te lokaliseren nadat die onder was gedoken na hun persconferentie over de vermeende bovennatuurlijke gebeurtenissen. Vader George Lutz gaf DiDeo niet alleen het exclusieve verhaal, maar ook de sleutels van het huis. In een poging te achterhalen of er inderdaad demonische krachten aan het werk waren ging DiDio samen met Marvin Scott, een 7 Emmy Awards winnende journalist naar het huis en vorde daar een séance uit. DiDio is volgens eigen zeggen met geen mogelijheid meer in het huis te krijgen…

EMG geeft aan dat dit de ‘echte’ prequel gaat worden en zal het demonische kwaad uit het Amityville horrorhuis in verband brengen met de moorden van de DeFeo-familie die twee jaar eerder plaatsvonden.

Er is nog geen titel of startdatum bekend…

(De foto is het werkelijke huis zoals het er in 2010 uitzag…)

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter