Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Friday Box Specs

Even leek het erop dat Paramount antwoord gaf aan de droom van de gehele mensheid, namelijk een complete ‘Friday the 13th Collection Box’, de natte droom van iedere liefhebber van Jason Voorhees’ avonturen. Toch lijkt het erop dat men te vroeg heeft gejuichd aangezien er geruchten rond dwalen en de verwachtingen in het water vallen als we Peter Bracke van DVD File mogen geloven.

Zo schijnen de beloofde Special Ed. en Features als sneeuw voor de zon te verdwijnen en kunnen we ook fluiten naar de Uncut uitgaves van de delen. De kijker krijgt een vijftal discs voorgeschoteld, met op elk schijfje twee prenten, op het vijfde het bonus materiaal. Onderstaande specs is wat vandaag de dag bekend is aangaande de aankomende Box.

Film Extras:
Commentary on Part 3 with the cast, including Richard Brooker, Paul Kratka, Larry Zerner and Dana Kimmell
Commentary on Part 6 with director Tom McLoughlin
Commentary on Part 7
Commentary on Part 8

Bonus Disc:
Uncut footage for Parts 1, 6 and 7
TV footage of Part 4
New featurettes with interviews from the Fangoria Friday the 13th reunion in January, as well as Sean Cunningham, Joseph Zito, Tom McLoughlin, John Carl Buechler, Rob Hedden and Tom Savini

Natuurlijk is bovenstaande informatie onder voorbehoud, al kan men niets te licht opvatten. De tijd zal het leren dus kunnen we slechts ons hart vasthouden.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter