Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ondanks zijn succes als regisseur van Furious 7 blijft James Wan het horrorgenre trouw. Zoals jullie wellicht weten begint hij in de herfst van dit jaar met de opnames voor The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist, maar daar blijft het niet bij.

Samen met Roy Lee (The Ring, The Conjuring) zal hij een remake produceren van The Entity, de paranormale thriller uit 1982 waarin een alleenstaande moeder psychisch en fysiek wordt misbruikt door een onzichtbare demoon. Niemand gelooft de de verhalen van de vrouw en een dokter denkt dat de vrouw zichzelf verwond en aan wanen leidt die door haar moeilijke verleden worden opgeroepen.

Het producers duo zal wederom samen werken met Chad en Carey Hayes die het script voor hun rekening nemen. De Hayes broers schreven al o.a. The Conjuring, House of Wax en The Reaping. Zowel deze remake als het origineel zijn verfilmingen van het gelijknamige boek van Frank De Felitta dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Vooralsnog heeft Wan geen plannen om de film zelf te regisseren. Zodra we een regisseursnaam en/of castingnieuws vernemen dan laten we het jullie uiteraard weten!

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter