Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 01-04-08

– Volgens twee onafhankelijke sites met andere bronnen melden dat Derek Mears de rol van Jason Voorhees gaat spelen in de nieuwe Friday The 13th film. Mears heeft zijn sporen in het genre verdient als Chameleon in The Hills Have Eyes 2, een weerwolf in Cursed en als The Father in de Masters Of Horror-aflevering Pro-Life.

– Summit Entertainment van plan om de oude Twilight Zone-aflevering Death Ship te gebruiken als basis voor een film met de titel Countdown. In de TZ-aflevering ontdekt een groepje astronauten een neergestort ruimtevoertuig op een verder verlaten planeet, maar de lichamen die ze vinden lijken verdacht veel op hunzelf…Scenarioschrijver Michael Brandt zal met Countdown zijn regiedebuut maken.

– In eerste instantie was Mick Garris de beoogde regisseur voor de remake van de Australische film Thirst uit 1979, maar dat wordt nu waarschijnlijk Joe Dante (Gremlins). De film gaat over een vrouw met een bloedlijn naar de beruchte gravin Elizabeth Bathory en een complot betreffende een bloedoogst-faciliteit.

– We weten ook waarom Mick Garris het druk heeft. Hij gaat weer een Stephen King verhaal verfilmen, ditmaal Bag Of Bones (Vel Over Been) uit 1998. In de film zien we een schrijver die de dood van zijn vrouw probeert te verwerken in hun zomerhuis. Daar krijgt hij te maken met een oude miljonair en spookverschijningen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter