Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 19-01-09

– De remake van The Crazies heeft met Radha Mitchell (Pitch Black, Silent Hill) de vrouwelijke hoofdrol ingevuld. Ze zal naast Timothy Olyphant (Hitman te zien zijn. De regie van deze hervertelling is in handen van Breck Eisner.

– De game Resident Evil 5 zal op 13 maart in de winkel verschijnen, maar bezitters van een Xbox 360 kunnen al deze maand met de horror-shooter van Capcom aan de slag. Vanaf 26 januari zal de demo van deze game namelijk exclusief te downloaden zijn via Xbox Live.

– Niemand minder dan ‘onze eigen’ Famke Janssen zal te zien zijn in Black Death, een film die momentel wordt opgenomen in Duitsland onder de regie van Christopher Smith (Severance). De film gaat over een stel broers die achter een boosardige tovenaar zitten ten tijde van de eerste uitbraak van de builenpest in Engeland. Naast Janssen zien we o.a. Sean Bean (The Hitcher) en Rupert Friend.

– De voormalig zanger van The Darkness, Justin Hawkins, zal samen met Charisma Carpenter (Tv’s Buffy The Vampire Slayer) te zien zijn in de horror/thriller Vivid. De film gaat over een New Yorkse schrijfster die naar het platteland vertrekt en daar te maken krijgt met de wantrouwende bevolking en visioenen van een moordpartij in haar nieuwe huis. De film wordt geregisseerd door de relatief onbekende Reg Traviss.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter