Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 28-04-09

– Het hoofd van 20th Century Fox, Tom Rothman liet doorschemeren met een nieuw deel van de Alien-reeks bezig te zijn. Het betreft naar alle waarschijnlijkheid een prequel, als we mogen afgaan op de woorden van Rothman. Inmiddels wordt er ook voorzichtig gefluisterd dat het een ‘niet zo nauwkeurige’ remake betreft.

– Tygo Gernandt heeft een rol in de film Black Death weten te bemachtigen. Dat vertelt hij in het TMF-programma Kijk dit nou, dat vrijdag wordt uitgezonden. Gernandt is in de film van regisseur Christopher Smith te zien als krijger. ‘’Ik word een soort freak. Mijn tong is eraf gesneden tijdens een strijd en ik kan niet praten, maar ik praat met mijn lijf.’’ Eerder was al bekend geworden dat Carice van Houten ook een rol in de film speelt.

– Regisseur David R. Ellis (Snakes On A Plane, Final Destination 2) gaat de regie voeren van Humpty Dumpty, een sf-horror over een half menselijk, half buitenaards wezen dat bloederig wraak neemt nadat zijn buitenaardse moeder wordt misbruikt door enkele mannen in het diepe zuiden van de V.S. De als een 3D geplande film gaat in september in productie.

– Werd enkele weken geleden nog bekend dat regisseur Gore Verbinski had gekozen om Bioshock zijn volgende film te maken, nu lijkt dat project in gevaar. Universal Pictures heeft de voorbereidingen voorlopig stopgezet, omdat de film te veel zou gaan kosten. Verbinski kijkt nu samen met de studio naar andere locaties om de film op te nemen om zo de kosten te drukken.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter