Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 8

– Scriptschrijver Christopher Landon (”Disturbia”) heeft bekend gemaakt dat hij hoopt op het groene licht voor een remake van ”Christine”, het Stephen King verhaal over een moordlustige auto dat in de jaren 80 reeds verfilmd werd door John Carpenter.

– ”The Psycho Legacy”, een documentaire over ”Psycho” en alle sequels, stripboeken etc. zal een kleine bioscooprelease krijgen in de V.S. Of we de documentaire uiteindelijk ook in Nederland te zien krijgen (bios of dvd) is nog onbekend.

– Paramount heeft de rechten gekocht van ”Area 51”, een game waarin je divers buitenaards gespuis moet uitschakelen. Men heeft stripboek-schrijver Grant Morrison ingeschakeld om het verhaal te schrijven.

– De Amerkaanse tv-zender CBS heeft een pilot-aflevering opgenomen voor een serie genaamd ”Babylon Fields”. De serie gaat over zombies! Amber Tamblyn (”The Grudge 2”) heeft de hoofdrol te pakken. Een toeschouwer wist te te vertellen dat de zombies er uitzien zoals in ”Night Of The Living Dead”, dus mensen met wit/grijze make-up.

– Men is momenteel in Bulgarije bezig met de opnames van een remake van ”It’s Alive”. Bijou Phillips (”Hostel 2”) heeft één van de hoofdrollen te pakken en als regisseur is Josef Rusnak (”The Thirteenth Floor”)aangetrokken.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter