Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws: o.a. 8 Edgar Allan Poe remakes & wereldpremière Frankenstein’s Army

De 86-jarige Roger Corman heeft bekend gemaakt dat hij maar liefst 8 remakes van Edgar Allan Poe verhalen gaat maken. Het gaat om 8 verhalen die hij al eerder verfilmde in de jaren ’50 en ’60.
House of Usher, The Pit and the Pendulum, Premature Burial, Tales of Terror, The Raven, The Haunted Palace, The Masque of the Red Death en The Tombo of Ligeia zullen opnieuw verfilmd worden.
Corman heeft aangegeven dat hij enkel als producer zal optreden en dat anderen de films zullen regisseren. Hij wil ervoor gaan zorgen dat de eerste films in 2013 geschoten zullen worden en 2 films in 2014.
Hij wil ze laten schieten met een budget van 2/2,5 miljoen dollar en hij is momenteel bezig met een moeilijke taak: een waardige vervanger vinden voor de in 1993 gestorven Vincent Price!

Danny Steinmann is 17 december overleden. Hij regisseerde Friday the 13th: A New Beginning, misschien wel de minst populaire film onder de liefhebbers. Verder regisseerde hij in de jaren ’80 nog een aantal andere, onbekendere genrefilms. De man was 70 jaar.

Frankenstein’s Army: de langverwachte film van Richard Raaphorst zal op het International Film Festival Rotterdam 2013 in wereldpremière gaan. Tevens zal The Complex, de nieuwe genrefilm van Hideo Nakata (Ringu, Dark Water) ook in première gaan op het IFFR.
9 januari zal het volledige programma bekend gemaakt worden voor het festival dat in 2013 van 23 januari tot en met 3 februari plaats zal vinden.

Een aantal dagen terug is de red band trailer voor de nieuwe film van de nieuwe film van Don Coscarelli (bekend van de Phantasm reeks) uitgebracht.
De film is een horror-komedie over een drug die zorgt voor een uittreding van de gebruiker (de geest die het lichaam verlaat).

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter