Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De nieuwe film van Nicolas Cage, getiteld Primal, kan het beste worden omschreven als Snakes On A Plane op een boot en met allerlei exotische dieren. Cage speelt de hoofdrol in deze film die gergeisseerd zal wordne door Nick Powell, die als Second Unit Direct zijn sporen verdiende bij o.a. Resident Evil: Retribution en The Bourne Identity. Op 23 oktober beginnen de opnames in Puerto Rico voor een release ergens in 2018.

– De cast van The House With A Clock In It’s Walls is uitgebreid met Kyle Maclachlan (Twin Peaks) en Owen Vaccaro (). Zij voegen zich bij de eerder aangekondigde Jack Black en Cate Blanchett. De film die geregisseerd zal worden door Eli Roth is gebaseerd op het boek van John Bellairs en gaat over Lewis die in een huis woont waar je ’s nachts een klok hoort tikken in de muren…Heetf het misshcine te maken met de vorige bewoner, een kwaadaardige toevenaar? De film moet in 2018 verschijnen.

– Regisseur van de eerste twee films Len Wiseman zal een tv-serie ontwikkelen van Underworld. De serie zal een stuk minder als een stripboek overkomen in sfeer en karakter dan de films. De film zal worden geproduceerd door Wisemans maatschappij Sketch Films en Sony Television. Het is nog onbekend of Kate Beckinsale weer te zien zal zijn als Selene, of dat er een andere verhaallijn zal worden gebruikt.

– Platinum Dunes gaat voor Paramount Pictures de film Big Rig produceren. Het scenario is geschreven door Bragi F. Schut (Season Of The Witch) en is erg losjes geinspireerd door de “highway of tears” moorden in Canada van 1969-2011 waar ergens tussen de 19 en 40 (of meer) vrouwen zijn vermoord of spoorloos zijn verdwenen op een stuk snelweg van ruim 700 km. In de film volgend we een goede trucker die in conflict rakat me de kwaadaardige man die verantwoordelijk is voor de vele doden op en langs een snelweg. En startdatum is nog niet bekend.

– Hoewel er enkele miljoenen werden uitgegeven ana een logo en ene trailer heeft Universal besloten om rustiger aan te gaan doen met hun Dark Universe. De geplande films komen er wel, maar veel meer als “stand alone” films, met minder verwijzingen naar het Dark Universe. Het een en ander heetf te maken met de niet al te beste ontvangst van de recente The Mummy met Tom Cruise. De volgende film, Bride of Frankenstein van regisseur Bill Condon, zal hiervan het eerste voorbeeld zijn.

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter