Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De Amerikaanse zender A&E heeft in een biedingsoorlog met Showtime aan het langste eind getrokken en kan nu een televisieserie gaan ontwikkelen die gebaseerd is op de moderne horrorklassieker Let The Right One In. Die film was gebasseerd op het boek van John Ajvide Lindqvist en kreeg een Engelstalige remake met Let Me In. De serie zal worden gemaakt door Jeff Davis (Teen Wolf) en schrijver Brandon Boyce (Apt Pupil). A&E kent al successen in het genre met de series Bates Motel en The Returned.

* Er is een nieuwe trailer opgedoken voor Insidioys: Chapter 3. De film die deze keer door medebedenker Leigh Whannell is geregisseerd is een prequel en verhaalt over de avonturen van Elise Rainer en haar twee hulpjes die voor het eerst in contact komt met “the further”. De film draait vanaf in de Nederlandse bioscopen.

* Wes Craven zal samen met Steve Niles de tv-adaptie van Miles’ comic The Disciples produceren voor Universal Cable Productions. In mei zal het eerste nummer van The Disciples in de Amerikaanse winkels verschijnen, maar we kunnen al een synopsis geven: Dagmar, Rick, en Jules zijn privé-detectives/premiejagers die voro een hoog geplaatste senator zijn dochter proberen te achterhalen. Zij heeft zich aangesloten bij een cult op Ganymed, een maan van Jupiter. As het trio aankomt op Ganymede blijkt er iets gruwelijk fout is gegaan…

* En weer heeft Rob Zombie een oude bekende gecast in 31. Deze keer kunnen we melden dat Jeff Daniel Phillips, bekend uit Lords Of Salem, is toegevoegd aan de cast

* Regisseur F. Javier Gutierrez heeft via Twitter laten weten dat Rings geen prequel is maar een vervolg: “Rings is NOT a prequel, the story takes place 13 years AFTER The Ring”. We kunen ook melden dat Alex Roe de mannelijk hoofdrol voor zijn rekening zal nemen naast de al eerder aangekondigde Matilda Lutz. De fim moet 3 december van dit jaar in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter