Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Nog een bekend gezicht in 31, de nieuwste film van Rob Zombie. We bedoelen in dit geval Malcolm McDowell, die het personage Father Murder zal spelen, de eigenaar van Murder World, de omgeveing waarin een groep mensen wordt gedropt die moeten zien te overleven terwijl ze worden opgejaagd door moorzuchtige clowns.

* TNT is druk bezig met de casting voor hun nieuwe horrorserie Breed. De dames Callie Thorne, Amber Clayton en Nadia Hilker zijn al vastgelegd, terwijl Justin Chatwin tot nu toe als enige man is toegevoegd. IN de serie volgend we de ontslagen FBI –agent Cooper die tegenwoordig een verdienstelijke detective is. Hij onderzoekt een aantal brute moorden en de geruchten over een ras van mysterieuze wezens dat verantwoordelijk zou zijn. Als het erop lijkt dat de daders inderdaad onmenselijk zijn slaat Cooper de handen ineen met een vrouwelijke huurmoordenaar om hen te stoppen.

* Hoewel de opnames voor Sharknado 3 tijdelijk stil zijn gelegd door stakingen van de acteursvakbond heeft men toch weer een nieuwe naam aan de cast toegevoegd. Niemand minder dan David Hasselhoff zal zijn opwachting maken. “The Hoff” speelt de vader van Ian Zierings personage! Het derde deel in de reeks moet in juli via Syfy op tv verschijnen.

* In het tweede seizoen van From Dusk Till Dawn: The Series zien we een oude bekende terugkeren: Danny Trejo. Waar Trejo in de filmserie de rol van “Razor Charlie” speelde zal hij nu het personage “The regeulator” op zich nemen. Hij is een agent van het kwade die is opgeroepen om een dodelijke boodschap te verspreiden. Ook Briana Evigan is toegevoegd aan de cast. In Nederland is de serie te zien via Netflix.

* Het lijkt erop dat de casting voor Leatherface op gang komt. Nu kunnen we namelijk melden dat James Bloor en Angela Bettis zich zullen voegen bij de eerder aangekondigde Sam Strike. Waar eerst werd gezegd dat Strike de rol van Leatherface op aich zal nemen is er twijfel ontstaan. Bloor en Strike vormen onderdeel van een groep jongerne die ontsnappen en allemaal psychopatische trekjes hebben. Het blijft lang een mysterie wie op het einde met een kettingzaag zal staan zwaaien. Bettis speelt Verna, de moeder van de Sawyer familie.

* Eli Roth heeft een update gegeven over de aankomende remake van Cabin Fever. Hoewel Roths originele script is gebruikt heeft regisseur Travis Zariwny een draai gegeven aan de sterfgevallen en daardoor zijn die compleet anders als in het origineel. Roth zegt dat hij positief verrast is door het eindresultaat. De remake moet ergens dit jaar verschijnen.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter