Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– We hebben vernomen dat Paranormal Activity vanaf 24 maart in Nederland verkrijgbaar is op dvd en blu-ray. Het betreft een Unrated Version met een alternatief einde dat te schokkend werd geacht en daarom voor de bioscooprelease werd verwijderd.

– Wes Craven heeft interesse in de film Sunflower, een film over een vrouw die op het punt staat om te vluchten voor haar huidige leven. Maar een in eerste instantie charmante professor ontvoert haar en dwingt haar mee te spelen in zijn bizarre wereld. De film is geschreven door nieuwkomer Misha Green en wordt omschreven als een mix tussen Saw en The Vanishing. Craven zal eerst Scream 4 gaan regisseren.

– Een monster in een sneeuwlandshap: in het kort het verhaal van Hypothermia, een film met o.a. Michael Rooker (Henry), Blanche Barker (The Girl Next Door) en Ben Forster (). Het verhaal gaat over een echtpaar dat al jaren aan ijsvissen doet, echter dit jaar wil er niets bijten. Ze denkt dat het komt door de nieuwe buren, maar al snel blijkt er zich een monster onder het ijs te bevinden…De opnames beginnen binnenkort onder leiding van regisseur James Felix McKenney.

– Het klassieke verhaal The Turn Of The Screw (1898) van Henry James zal weer een keer worden verfilmd. Deze keer zal de Italiaan Marcello Avallone een internationale cast regisseren voor een 3D release. Het verhaal gaat over een gouvernante die twee kinderen probeert te redden van de demonische invloed die wordt uitgeoefend door de spookachtige verschijningen van twee voormalige bedienden. De opnames beginnen deze zomer.

– Sony heeft besloten om de release van de film Priest te verschuiven naar 2011. De film waarin Paul Bettany een vampier-dodende priester speelt zal worden omgezet naar 3D en daarvoor heeft men tijd nodig.

– Stel je eens voor dat al ons bijgeloof werkelijkheid was en dodelijk? Deze vraag staat centraal in de film Bad Luck waarin een groep studenten er op een hardhandige manier mee in aanraking komt als bijgeloof tussen hen en hun geliefden in komt te staan. David R. Ellis (The Final Destination 3D) zal plaats nemen op de regisseursstoel om de verfilming van het script van David Schow (TCM: The Beginning) in goede banen te leiden.

– Producenten Walter Parkes en Laurie MacDonald (o.a. Sweeny Todd en The Ring) hebben de filmrechten gekocht van het boek Earthbound van Richard Matheson. De film gaat over een getrouwde man die een affaire begint met een jonge vreemdeling maar het vermoden krijgt dat zij weleens een spook kan zijn…Men heeft Ronnie Christensen (Passengers) aangenomen als scenarioschrijver.

Over de auteur

avatar

2 reacties

Laat een antwoord achter