Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Dimension Television heeft, na het succes van Scream The TV-series, aangekondigd dat ze het bekende Stephen King verhaal van The Mist naar het kleine scherm brengen. De schrijver heeft inmiddels zijn zegen gegeven aan de Deen Christain Torpe die er een continuerende serie van gaat maken. Er zal niet alleen naar de novella worden gekeken voro inspiratie, maar ook naar de film uit 2007 van Frank Darabont.

* De Chinese actrice Li Bingbing (Resident Evil: Retribution) heeft een van de hoofdrollen te pakken in The Nest 3D, de nieuwe film van regisseur Kimble Rendall (Bait 3D) over een groep Australische onderzoekers die in China spoorloos verdwijnen. Als vrienden en familie proberen om hen te zoeken stuiten ze echter op een plaag van dodelijke tunnelweb spinnen. Bingbing is ook als producent aan de film verbonden.

* Het boek Time After Time van Karl Alexander zal door Kevin Williamson (Scream, The Following) worden aangepast tot tv-serie. Het boek begint in 1893 waar blijkt dat H.G. Wells daadwerkelijk een tijdmachine heeft en die aan vrienden laat zien. Echter is een van die vrienden bij de politie bekend als Jack The Ripper en die vlucht met de tijdmachine naar het hedendaagse San Francisco. Wells reist hem achterna en probeert hem te stoppen. Williamson zal voor zender ABC het scenario voor de pilot schrijven en zal ook als producent aangesteld worden mocht er een compleet seizoen worden besteld.

* Wellicht hebben jullier vernomen dat filmdistributeur A-Film Benelux uitstel van betaling heeft aangevraagd. Helaas houdt dat ook in dat alle toekomstige releases zoals The Green Inferno (eigenlijk gepland voor 29 oktober a.s.) voorlopig “on hold” zijn gezet. We hebben inmiddels vernomen dat een andere distributeur The Green Inferno heeft overgenomen, maar het is onbekend The Green Inferno alsnog een bioscooprelease krijgt. We houden je op de hoogte!

* Volgens The Hollywood Reporter heeft James Wan weer een nieuw castlid voor The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist. Het gaat om de van oorsprong Briste actrice Frances O’Connor die we kennen uit o.a. Mercy en tv’s The Missing. O’Conner speelt de moeder van een meisje dat te maken krijgt met bovennatuurlijke gebeurtenissen en wanhopig voor hulp is. Patrick Wilson en Vera Farminga keren terug als Ed en Lorainne Warren om de nodige hulp te bieden. De broers Chad en Carey Hayes schreven het script terwijl David Leslie Johnson nog enkele kleine aanpassingen heeft gedaan. De opnames van The Conjuring 2 zijn inmiddels begonnen en de release staat (voorlopig gepland) voor 10 juni 2016.

* In het script van Kong: Skull Island (2017) zit een referentie naar Monarch, de organisatie die zich in Godzilla (2014) met Kaiju bezig hield. Dit in aanloop naar de filmische confrontatie tussen de twee grote monsters. En hoewel er door critici nu al wordt gewezen naar het verschil in grootte (Godzille torent boven flatgebouwen uit terwijl King Kong er in moet klimmen) is Legendary Pictures er van overtuigd dat ze met een goede uitleg kunnen komen hoe de twee monster het tegen elkaar kunnen opnemen… en misschien wel elkaar helpen. Het gevecht zal op zijn vroegst in 2019 verschijnen. Een Godzilla vervolg wordt in 2018 verwacht. Max Borenstein zal zowel Skull Island als Godzilla 2 voorzien van een script.

* Ouija 2 heeft met Elizabeth Reaser (Twiligt Saga) uitbreiding gekregen. Zij zal zich voegde bij de eerder aangekondigde Annalise Basso. Ook Doug Jones (Abe Sapien uit de Hellboy films) en Henry Thomas (Elliot uit E.T.) zijn vastgelegd. Het vervolg wordt geregisseerd door Mike Flanagan die met Basso samenwerkte voor Oculus. Deze keer gaat een jong meisje in de weer met een ouija-bord als haar vader komt te overlijden. Uiteraard brengt dit de nodige problemen met zich mee. Ouija 2 wordt oktober 2016 in de bioscopen verwacht.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter