Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Kickstarter campagne voor Shadow of the Eternals is niet geslaagd. Ze hebben in een maand tijd maar $323,000 kunnen verzamelen in plaats van de benodigde $750,000.
Er is niet bekend gemaakt of de game nu compleet geschrapt wordt of dat er op een andere manier geprobeerd zal worden om deze game gefinancierd te krijgen.
De game zou een vervolg moeten worden op de succesvolle horror/avonturen game Eternal Darkness: Sanity’s Requiem.

Jaime Pressly (zie foto), komediant Gabriel Iglesias en Ashley Rickards zijn aan de cast van A Haunted House 2 toegevoegd.
De Marlon Wayans spoof sequel gaat morgen in productie.
Mike Tiddes zal de film regisseren en naast Wayans zullen ook Essence Atkins, Affion Crockett en Dave Sheridan terugkeren voor de sequel.

Nu Ben Affleck Batman gaat spelen in de nieuwe Warner Bros film met zowel Batman als Superman heeft hij geen tijd meer om de regie voor de nieuwe adaptatie van Stephen King’s The Stand op zich te nemen. Nu is Scott Cooper met Warner Bros en CBS Films aan het onderhandelen of hij de regie over kan nemen. Dit wordt dus zeker nog vervolgd!

Declan O’Brien gaat Joy Ride 3 regisseren en hij heeft inmiddels al een man gevonden die de rol van “Rusty Nail” op zich kan gaan nemen. Niemand minder dan Ken Kirzinger (bekend als de Jason Voorhees uit Freddy vs. Jason) zal de rol op zich gaan nemen in de sequel. Men begint binnenkort al met het filmen en de film moet in de zomer van 2014 op DVD en Blu-ray gaan verschijnen.

Waxwork Records bracht eerder dit jaar al een heruitgave van de Re-animator soundtrack uit op vinyl. Vanaf 27 augustus kan men via de website de nieuwe LP heruitgave bestellen. Deze keer gaat het om de soundtrack van George A. Romero’s Day of the Dead. Het wordt een 180 gram 2LP (geel en groen) uitgave en er zullen maar 300 “Zombie Flesh and Blood” exemplaren verkrijgbaar zijn. Deze uitgave zal ook een replica bevatten van het “The Dead Walk” krantenartikel die in de opening credits van de film te zien is.
De Re-animator LP was best snel uitverkocht, dus zorg dat je paraat bent op 27 augustus als je een exemplaar wilt.
De pre-orders zullen verkrijgbaar zijn via de website www.waxworkrecords.com

De makers van [Rec]4 willen de liefhebbers graag warm maken. Ze hebben namelijk de eerste film clip al op het internet gezet. De clip is zonder geluid, maar we kunnen wel zien hoe Manuela Velasco op de vlucht moet voor een horde vleesetende maniakken. De film word geregisseerd door Jaume Balagueró en moet in 2014 verschijnen.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter