Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes: o.a. rechten Friday The 13th

– Aangezien Paramount en Warner Bros bepaalde rechten bezaten van de Friday The 13th Reeks kwam er geen vervolg, maar nu is er een deal gesloten waardoor Paramaount voor een periode van 5 jaar alle rechten in handen krijgt (Warner Bros mag hiervoor meedoen met de komende sf-film Interstellar van Christopher Nolan) is de kans een stuk groter dat we op korte termijn toch een vervolg krijgen op de remake uit 2009. We houden je natuurlijk op de hoogte!

– Door een overvolle agenda kan Emma Stone niet meedoen met Guillermo Del Toros Crimson Peak, maar inmiddels is men in gesprek met een vervangster. En dat is Mia Wasikowsa (Alice In Wonderland 3D). Als ze tekent dat voegt ze zich bij o.a. Charlie Hunnam, Benedict Cumberbatch en Jessica Chastain. De opnames staan gepland voor begin 2014.

– De door 20th Century Fox geproduceerde versie van Frankenstein zal vanaf 17 oktober 2014 in de Amerikaanse bioscopen draaien. In de fim speelt Daniel Radcliffe de rol van het gebochelde hulpje van Dr. Frankstein en het verhaal zal dan ook vanuit zijn oogunt worden verteld. Het scenario is geschreven door Max Landis (Chronicle) en de film zal worden geregisseerd door Paul McGuigan.

– De horror/thriller The Purge (zie foto) heeft flink huisgehouden in de Amerikaanse bioscopen. De “home invasion” thriller haalde in zijn openening weekend maar liefst 36,4 miljoen dollar op en belandde op de eerste plaats. En dat op een budget van slechts 3 miljoen dollar. Al voor het weekend was al bekend geworden dat de film een vervolg zou krijgen. De film met Ethan Hawk in de hoofdrol zal vanaf 18 juli in de Nederlandse bioscopen draaien.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter