Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Onze landgenoot Michiel Huisman begint echt een grote ster te worden in Hollywood. Naast zijn rol in Game of Thrones en een rol in The Invitation heeft Huisman nu de hoofdrol te pakken in The Predator van regisseur Shane Black.

Black zegt er blij te zijn met Huisman als zijn hoofdrolspeler.: “Ik volg Michiel al een hele tijd en wilde hem eigenlijk casten als de nieuwe Tony Stark in Iron Man 3, maar helaas zaten we nog vast aan Robert Downey Jr. Ik ben ervan overtuigd dat Michiel een waardige opvolger zal worden van Arnold”.

Ook gaf Black een reactie op de geruchten dat Arnold Schwarzenegger in gesprek zou zijn voor een rol in The Predator: ”Ja, die geruchten zijn waar. Arnold wilde graag meedoen, maar onder één voorwaarde. Die hebben we nu ingelost: Hij zal namelijk de leider van de Predators spelen.”

Het scenario is geschreven door Fred Dekker in samenwerking met Black. De film wordt geproduceerd door John Davis. Er is ook concept art opgedoken van iets wat lijkt op een vrouwelijke predator.

De opnames beginnen over enkele weken in Noord-Korea. Fox heeft de voorlopige release gepland op 31 oktober 2016. Bij deze willen we jullie wel meegeven dat dit bovenstaande natuurlijk een 1 april grap betreft…

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter