Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De acteurs Simon Pegg en Nick Frost hebben inmiddels een paar keer samengewerkt, o.a. aan Shaun Of The Dead, Hot Fuzz en The World’s End. Nu hebben ze samen een productiemaatshappij genaamd Stolen Picture opgericht en een van hun eerste projecten is een horror-comedy tv-serie genaamd Truth Seekers. Hierin draait het om een paranormaal onderzoeksteam bestaande uit 3 personen. De afleveringen duren een half uur en men gaat voor een “monster-of-the-week” verhaallijn. Men hooft dat de mysterie/angst voor het onbekende een gevoel is dat de mensen wereldwijdt zal aanspreken.

Inmiddels is de eerste film van Stolen Picture in post-production. Het zal waarschijnlijk niet als een verrassing komen dat Slaughterhouse Rulez ook een horrorcomedy is. De film wordt gregisseerd door Crispian Mills, de zanger van Kula Shaker, die ook meeschreef aan het scenario. In de hoofdrollen zien we o.a. Michael Sheen, Simon Pegg zelf en Hermoine Corfield. De film speelt zich af rondom een illustere Britse kostschool die veranderd in een bloedig slagveld als een mysterieuze sinkhole ontstaat waardoor iets gruwelijks vrijkomt.

Stolen Picture is een partnerschap aangegaan met Sony Pictures. Wanneer Truth Seekers en Slaughterhouse Rulez worden gereleased is nog onbekend.

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter