Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Limax Film Productions komt met Songerskop, een nieuwe korte horror thriller over een eeuwenoude mythe in het Limburgse Echt-Susteren. Limax maakte eerder het Nederlandse horrordrama Omega met o.a. Nelly Frijda.

Het verhaal van Songerskop: Tijdens een dropping in de bossen van het Limburgse Echt stuit een drietal pubers op een eeuwenoude mythe: Juffrouw Zonder Kop. Zij is in 1498 onthoofd en waart sindsdien ’s nachts rond met haar hoofd in haar handen. Deze verschijning geeft hen de keuze tussen het ongedaan maken van haar vloek of te sterven. Bang voor de dood kiezen ze voor het eerste, maar wanneer haar voorwaarden onhaalbaar blijken, komt de dood toch wel heel dichtbij…

Martijn Daamen (Don’t Kill the Messenger, Verkapt) schrijft het scenario. Samen met regisseur Ron Roumen (bekend van de speelfilm Crossroads en de tv-serie Wied es de Windj) en een aantal aanstormende filmtalenten maakt men van Songerskop een bijzondere korte film. Inmiddels heeft Limax de medewerking en ondersteuning van de gemeente Echt-Susteren, het Prins Bernard Cultuurfonds, de provincie Limburg en het Huis voor de Kunsten Limburg. Daarnaast zijn er nog diverse andere sponsoren.

Er moet alleen nog een laatste gat in de begroting gedicht worden en daarvoor heeft Limax jullie hulp nodig. Natuurlijk krijg je iets terug voor je hulp. Afhankelijk van het bedrag dat je doneert, ontvang je een filmposter of kun je als figurant een rol spelen in dit prachtige project. (En je naam komt op de aftiteling te staan!)

Check dus snel op CineCrowd: www.cinecrowd.com/nl/songerskop

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter