Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Cut
2.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

De slogan ( They just have to finish the film…Before it finishes them) zegt eigenlijk al waarover de film gaat, een hoop tieners willen de film ‘Hot Blooded’ verder afmaken omdat de opnames van de film enkele jaren geleden gestaakt werden. De acteur die toen de moordenaar moest spelen in de film, leefde zich net iets te hard in. Hij ging er vandoor met een kop. Je kan het al raden de moordenaar is terug.

‘Cut’ is voorspelbare film met vele elementen van (betere) bekende slashers. Kylie Minoque die als enige bekende actrice op de filmhoes staat te pronken, is na vijf minuten al haar leven verloren. De rest van de film zul je het dus moeten stellen met echte slechte acteurs.

Over de auteur

avatar

15 reacties

 1. avatar
  Evil_Ash

  Deze film was best wel goed, in de trend van de scream, I know what… films. Ik vond persoonlijk het masker van “de killer” zeer goed, er zit ook een leuke verassing in, het is geen scream kloon, that’s for sure

 2. avatar
  meroth

  Idd, 1 van de betere slashers uit de reeks die we de laatste jaren naar ons hoofd geslingerd kregen. Het feit dat Kylie er zo vlug aan was vond ik ook wel leuk.

 3. avatar
  Luthron

  De film zoog echt aan alle kanten, alleen het stuk waar een vrouw over een kraan valt, waarop de moordenaar vervolgens reageert met een zucht zo van ‘hoe achterlijk kun je zijn’, is werkelijk waar te grappig voor woorden…

Laat een antwoord achter