Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Dagon
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Paul en zijn vriendin belanden na een ongeluk met een plezierjacht in het vissersplaatsje Imboca. Ze ontdekken al snel dat er iets aan de hand is met de bewoners die steeds vreemder lijken te worden….

Eindelijk, Stuart Gordon (“Re-animator”, “From Beyond” die zich weer eens aan een H.P. Lovecraft verhaal waagt! HElaas haalt deze film het niet bij zijn illuistere voorgangers, maar is in het “hedendaagse” wel weer een verademing. Weinig echte gore-momenten, maar die paar die er wel inzitten zijn weer om van te smullen! Het hoofdpersonage doet wel een beetje denken aan Herbert West (uit de Re-animator films), maar dan met een hart van goud. De donkere en grauwe manier van filmen past perfect bij de geschiedenis van het vissersplaatsje.

Over de auteur

avatar

15 reacties

 1. avatar
  iris

  ja ik vond deze film gemeen dat ze die messen zo over die vrouw der buik sneden en dan ophingen dat stuk heb ik niet gekeken dat vond ik gewoon gemeen !! maar zoals ik al zei : dat is mijn mening.

 2. avatar
  lammie

  Na lange tijd weer gzien.Heerlijke fantastische/horror film.Lekkere donkere sfeer,prima/goed acteerwerk en de gore momenten zijn zeker oke.Prima vermaakt…must see voor de genre liefhebber.

 3. avatar
  Cthulhu

  Ik vond deze film niet slecht, maar ik vind het altijd wel jammer dat de meeste Lovecraft verfilmingen naar de moderne tijd worden gebracht.rnWaarom kan de film niet net zoals het origineel zich afspelen in het begin van de 20ste eeuw?

Laat een antwoord achter