Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Haute Tension

Haute Tension
5.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Plot
Twee meisjes zijn in de auto op weg naar de ouders van een van hen. Ze komen aan, pakken alles uit en gaan vrijwel direct slapen. Maar dan belt er s’nachts iemand aan. Het blijkt een gestoorde moordenaar te zijn, die het hele gezin uitmoordt en een van de meisjes meeneemt, Alex. Marie, haar vriendin is doodsbang maar besluit haar vriendin te redden en gaat achter de moordenaar aan…Het begin van een helse nacht en een race tegen de klok.

Gore 10+
Super bloederige film, we hebben een goor afgesneden hoofd, de ziekste onthoofding ooit, een doorgesneden keel die maar blijft doorgaan, een afgesneden hand, iemand zijn hoofd word tot een bloederige pulp geslagen, een bijl in de torso, iemand word aan stukken gezaagd, liters en liters bloed en meer…

Acteren 10
Het acteerwerk hier is echt fenomenaal. Je gelooft alles wat er gebeurt en je voelt de pijn en ellende van de personages. Super.

Dus
Deze film is een ware klassieker en ik raadt hem aan iedereen aan. Deze film is zo shockerend in wat ie laat zien, maar ook aan wat ie niet laat zien. Het is een van de beste horrorfilms ooit gemaakt en een van de bloederigste van de afgelopen jaren. Hij komt hopelijk binnenkort naar nl, ik heb hem al op dvd gelukkig maar probeer hem te downloaden ofzo of ga naar de website.

Deze MOET je gewoon gezien hebben hij is echt super en wie zin heeft in anderhalf uur non-stop geweld, bloed, angst en terreur moet deze zeker zien. Een van de beste in het genre. Nadat je deze gezien hebt zul je je echt uitgeput voelen want het lijkt alsof je net een strijd met een maniak gevoerd hebt. Je moet na deze film echt even de grip op realiteit zoeken want je word echt meegezogen in het verhaal….

Veel plezier en probeer hierna nog maar eens in slaap te komen.

Tip; niet voor de zwakkeren ter hart..

Over de auteur

avatar

26 reacties

 1. avatar
  PyramidHead

  Hey Luthron, het is niet d? ziekste film ooit of zo hij valt qua “ziekelijkheid” best wel mee hoor. Er komen enkele gore stukjes in voor, die bangelijk in beeld gebracht zijn zonder het gebruik van CGI, ik zou zelfs durven zeggen: old-fashioned (wat voor mij een absoluut pluspunt is). De kracht van deze film zit hem in de constante dreigende, beklemmende sfeer, heerlijk uitgebuit door de tergend trage vooruitgang en de angstaanjagende geluidseffecten. Ik vond deze film zeker een dikke aanrader. 9/10

 2. avatar
  PyramidHead

  mja daar zeg je zo wat^^. Nekromantik is zeer vunzig te noemen, Cannibal Holocaust ook, hmmm… Salo is vetzakkerij eersteklas. Maar Faces of Gore ken ik gewoon niet :S wat is dat voor iets?

 3. avatar
  shihuandgi

  beetje late reactie,maaruh…faces of gore is zoals faces of death,maar dan brutaler en tja gwn echte gore footage van in elkaar geslagen hoofden en stuff,aangepraat door een echte sadistische kloot…(zoals een scene waar een baby uit een zwangere(dode)vrouw haar buik hangt te bengelen en de persoon commentaar geeft in de zin van:now u get 2 faces for the price of 1, enzo)

 4. avatar
  HorrorFront

  Heb weer eens goed kunnen genieten van de heerlijke, typische franse horror, en die plot heeft wat tijd nodig om gesnapt te worden maar het maakt het plaatje toch wel compleet! Erg goed, maar een 10 zie ik er helaas niet in 🙂 Dikke 8 of een 9

 5. avatar
  Spiky

  idd een zeer sterke en geslaagde film. Ik zou het zeker aanraden om de film in de originele franse versie te bekijken. Koop niet de import versie omdat daar een h??l sterke cencuur opstaat…

 6. avatar
  Spiky

  als er 18+ opstaat mag je het vergeten tenzij er unrated opstaat want dan kan je het origineel bijna evenaren de gore momenten krijg je in beeld maar iets minder lang..

 7. avatar
  Bas

  Ehh, alleen de Amerikaanse R-Rated DVD is geknipt. # R1 America- Lions Gate – R-rated – “R-rated US version”, which is missing about 40 seconds.

Laat een antwoord achter