Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
House of the dead
2.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Op de Sega kon je lekker je uitleven met horden zombies te doodde. Nu is er een film uitgekomen waarin een deel een game is en het andere deel is de film en dat word aardig gemix in de film.
Ik vindt dat jammer deze film is daardoor naar mij mening niet gelukt.
Het verhaal is bovendien niet uitgediept maar alles wordt in snelle vaart gedaan. Waardoor ik als kijker daar een beetje moedeloos van wordt. De film heeft alleen maar geld gekost.

Deze film moet je gewoon niet kijken want dat is zonde van de tijd en het kost geld!
Als je deze film toch wilt zien raad ik aan om niet languit op de bank te zitten je valt zeker in slaap.

Plot: Er is een feestje op een eiland dat loopt uit de hand door een raar wezen. Ze komen daarna in aanraking met zombies. Wie zal het overleven!!!!! Breng alstublieft geen vervolg uit of kom met beter verhaal.

Over de auteur

avatar

7 reacties

  1. avatar
    psycho

    uwe boll word nu ook wel gezien als d? man als het gaat om game-verfilmingen… ook al heeft hij vorig jaar (over een week 2 jaar geleden) the heart of america gemaakt. prachtige film over schoolgeweld met spannende climax. een film als house of the dead zal zijn reputatie niet veel goed doen/

  2. avatar
    Bo

    zwakke film, kheb hem gehuurd en was er ferm aan bedrogen. geen spanning, saaie en zielige film. Verspil er geen 90min klopt maar hij was wel goor en de effecten waren op zijn minst goed

Laat een antwoord achter