Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
My Bloody Valentine 3D
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Mooie film de film begint goed en het verhaal zit goed in de film.

Tom keert terug naar zijn geboortestad op de tienjarige herdenking van de Valentijnsdag slachtpartij. Hierbij kwamen 22 mensen om het leven. Tom krijgt een alles behalve warm welkom. Hij wordt namelijk beschuldigd van de moorden en de enige die zijn onschuld kan bewijzen, is zijn oude liefde Sarah.

Na de dood van zijn vader keert Tom terug naar zijn geboorteplaats om de mijn die hij geërfd heeft te verkopen. Hij krijgt een allesbehalve warm welkom in het mijnwerkersstadje. Zijn terugkeer valt namelijk samen met de tienjarige herdenking van de Valentijnsdag slachtpartij, waarbij 22 mensen op een bloederige manier aan hun einde kwamen. Nu Tom weer opgedoken is worden er opnieuw moorden gepleegd, waarvan hij wordt beschuldigd. De enige die zijn onschuld kan bewijzen, is zijn oude liefde Sarah.
In deze remake van de Canadese horrorklassieker uit 1981 speelt Jensen Ackles de hoofdrol. De acteur dankt zijn bekendheid aan diverse televisierollen. Hij was te zien in ‘Dawson’s Creek’, ‘Dark Angel’ en ‘Smallville’, maar zijn definitieve doorbraak kwam met de serie ‘Supernatural’.

Over de auteur

avatar

9 reacties

 1. avatar
  screamQueen

  Wat een teleurstelling 🙁 ik had er best veel van verwacht maar ik vind de film eigenlijk nergens op slaan. En die acteerprestaties.. well soms komt het goed over maar laat ik zeggen dat er hilarische momenten in zaten ( de scene in die winkel echt te overgeacteerd!) jammer hoor want het leek me een zeer coole horror.

 2. avatar
  My Bloody Valentine !

  Ik vind de film wel goed maar ieder zijn smaak :Drnmaar…rnop een punt heb je wel gelijk screamqueen in rndie winkel dat stuk is wel over geacteerd.rnDank je wel voor je reactie 😀

 3. avatar
  My Bloody Valentine !

  @Wandarnrnbij sommige films vind ik het origineel ook goed net als bij deze film rnwant ik bedoel van heel veel films flopt de remake ook net als remake van dawn of the dead dat is wel een slechte remake versie terwijl de eerste redelijk goed was.rnDank je wel voor de reactie 😀

 4. avatar
  Klaagzang

  Vind dat deze film een véél te hoog cijfer kreeg voor wat hij waard is. Ik had er meer van verwacht, en heb me ook letterlijk verveeld tijdens het kijken van deze film… De acteerprestaties waren ook slecht enzovoort. Deze film krijgt van mij een 3, maximum een 6

 5. avatar
  The Mad17

  Ikzelf ben nturrlijk ook geen geweldige review schrijver, maar dit gaat niet eens over de film maar meer over de hoofdrolspeler.

Laat een antwoord achter