Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Phantasm III: Lord of the Dead
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Het derde deel alweer in de erg vermakelijke ‘Phantasm’-reeks: stuk voor stuk horror-cult van de bovenste plank!

Waar deel twee af en toe stil kwam te liggen, blijft in ‘Lord of the Dead’ de vaart er in. Meer rondvliegende ballen, meer zombies en andere monsters, meer humor ?n meer screentijd voor The Tall Man (een fantastische rol van Scrimm) komt de film allemaal ten goede. Weer is het geen meesterwerk, kwalitatief gezien, maar zeker een verbetering ten opzichte van het tweede deel en een uiterst vermakelijke gore-film.

Na twee films is The Tall Man nog steeds niet verslagen en opnieuw zullen Reggie en Mike zijn spoor van geplunderde graven moeten volgen. Als Mike echter ontvoerd wordt door The Tall Man, staat Reggie er alleen voor. Maar gelukkig komt hij gezelschap tegen in de vorm van de jongen Tim en de militair getrainde Rocky en samen gaan ze de strijd aan met The Tall Man en zijn onderdanen.

De hele ‘Phantasm’-reeks is een aanrader voor elke zichzelf respecterende horrorfan (en ook voor de overige mensen trouwens)!
Erg vermakelijk derde deel uit een (voor horrorliefhebbers) legendarische filmserie.

Over de auteur

avatar

22 reacties

 1. avatar
  horror beeg killer

  De phantam serie is een van mijn favoriete horror-series,ik vind ze echt topvermaak,ze zijn alleen moeilijk te krijgen in nederland ikzelf heb een hele mooie uitgave de Phantasm-sphere maar 3 is na 1 de beste..

 2. avatar
  horror beeg killer

  Raar,dat onderste bericht heb ik niet getypt..Zal wel een vriend zijn geweest,hij heeft ook eens op mijn account gezeten en hij heeft de sphere..

 3. avatar
  Da Fixer

  En het was een dvd5 en het beeld was 4:3. Een ik dacht geluid was Stereo. Ik heb hem al een keer geleent maar. Ik had geen tijd om hem tebranden en hij wauw zijn dvds weer terug.

Laat een antwoord achter