Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
See No Evil
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Een groep jonge criminelen word oprdacht gegeven een verlaten, oud hotel op te knappen. Natuurlijk gaan ze al gauw in het gigantische gebouw rondwandelen en opeens beginnen mensen te verdwijnen. Jacob Goodnight, een reusachtige moordlustige pyscho spookt namelijk rond in en om het hotel, en wil de tieners een voor ??n afslachten! Op creatieve wijze natuurlijk.

ACTEERWERK
Christina Vidal was goed en sterk in haar rol, Samantha Noble is volgens mijn mening geen goede actrice, maar goed, ze had haar momenten. Kane hoeft eigenlijk niet veel te acteren, maar kwam des te meer geloofwaardig over als moorddadige reus. Niet slecht.

GORE
Oogbollen worden uit hun kassen gerukt, mensen worden met haken bewerkt, wat hakbijlmoorden, een zeer pijnlijk moment met een mobiele telefoon, doorboorde lichamen, en nog meer! Je wil gore? Gore zul je krijgen!

CONCLUSIE
See No Evil…. Tja, als ik een professionele reviewschrijver zou zijn zou ik hem een 3 moeten geven, maar sinds ik ook maar een normaal mens ben, moet ik toegeven dat ik een ongelofelijke zwak heb voor een goede, gore, ouderwetseslasherflick!

Dus, See No Evil verdiend voor mij een 6, niet dat een 6 superhoog is, maar die 6 is wel puur verdiend voor het entertainment dat de film levert, en niet voor originaliteit of een geweldig script of suspense.

See No Evil is een aanrader voor horrorfans die eens lekker zin hebben in een luchtige slasherfilm. En voor de standaarden van een typische slasher doet See No Evil het nu eenmaal heel goed!

Je hebt je gore, je hebt creatieve moorden, coole vecht en achtervolgings scenes, en een boel personages die allemaal vermakelijk zijn!

Meer kan ik niet echt zeggen over deze slasher in hart en nieren en oogbollen. Ik zou zeggen huur hem gerust, maar voor een intelligente film kan je toch beter Saw 1 kijken!

Over de auteur

avatar

5 reacties

  1. avatar
    horror beeg killer

    Film met een hoog entertainment-gehalte en met zeer vermakelijke gore,toch wel een leuke slasher-movie en hij amuseerde me bijna evenveel als The Toolbox Murders..

Laat een antwoord achter