Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Stephen King’s The Shining

Stephen King's The Shining
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Stephen King wilde z’n meesterwerkje The Shining nieuw leven inblazen, aangezien hij het regisseerwerk van Stanley Kubrick niet zo goed vond (de film volgde het boek niet, volgens King). Dus bracht de goede man enkele jaren geleden een miniserie uit, gebaseerd op z’n boek. Deze miniserie heeft betere speciale effecten en vertelt elke handeling die beschreven staat in King’s boek. Spijtig alleen dat het acteerwerk niet zo goed is. Steven Weber is nu ??nmaal geen Jack Nicholson. Toch is deze serie een aanrader: de volledige compilatie (die zo’n zes uur duurt!) is nu verkrijgbaar op video.

Over de auteur

avatar

16 reacties

  1. avatar
    Elise

    Ik heb’m ook gezien .. jaja met mn (toenmalige) vriendje , dachtk lekker tege hem aan te kunne kruipe bij spannende momente , je weet wel ‘ d? truk ‘ maar nee … Ik vond de film echt niet goed , gewoon omdat hij te lang duurde en het tempo erg laag lag .. zo om het uur kreeg je een spannings opbouwend deel en dan was’t weer over . maar oke , kon ook aan mij ligge omdat’t mss nu eenmaal niet de bedoeling was die hele zooi in een keer te zien .. maar nee , ik vond’m niks .

  2. avatar
    love_dushi_kiss13

    ik vindt het een ontzettend slechte film zat net lekker met m’n vriedt en bijna gingen we iets doen en toen kan z’n zusje binnen met die film dat we hem echt moesten zien en ik zei van nou laten we hem maar kijken en hij was zoo saai ik vindt er echt niks aan en wil hem nooit meer zien

Laat een antwoord achter