Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Toolbox Murders, The
5.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Een jong stel verhuist naar een hotel. Het is een oud en historisch gebouw, en overal in het hotel zijn vreemde symbolen aangebracht. Deze symbolen wekken een eeuwen oude moordenaar, in de gedaante van een klusjesman.

Een voor een worden de gasten vermoord met de inhoud van de moordenaars z’n gereedschapkist, van een boormachine in het achterhoofd, tot een cirkelzaag die de bovenkant van iemands hoofd er af zaagt.
Het meisje heeft al gauw in de gaten dat er iets niet in orde is, maar kan het niet bewijzen, maar zodra ook de andere gasten zien wat er gebeurd, blijkt het verhaal zich toch anders te wenden dan je zou verwachten.

Wat valt er van deze film nou eigenlijk te verwachten?, nou ten eerste dat het een origineel verhaal is, iets dat het horrorgenre altijd kan gebruiken, ten tweede is het dat de moordenaar dit keer geen gebruik maakt van de al eeuwen bekende moordwapens, maar op zijn eigen persoonlijke, en stijlvolle manier zijn slachtoffertjes uitkiest, en afmaakt (wederom noem ik de boormachine scene). Verder valt er weinig over de film te vertellen, de film is niet eng, maar zeker wel spannend, kortom een aanrader voor een goed avondje griezelen, en lachen want de film bevat de nodige humor, die de hedendaagse horror absoluut moet hebben.

Over de auteur

avatar

18 reacties

 1. avatar
  meroth

  Idd een zeer vermakelijke film die boven de gemiddelde slasher uitsteekt. Jammer dat we niet meer achtergrond kennen over de killer en z’n oculte bezigheden. Enkel dat hij geboren is uit z’n dode moeder en z’n weg uit de doodskist zelf moest vinden. Een 8 was meer op z’n plaats aangezien 10/10=perfect is en hier toch nog enkele dingen (zoals de achtergrond) beter konden. Al bij al puur entertainment!

 2. avatar
  Luthron

  Gunner, de film (mijn review gaat over de remake) is dit jaar nog uitgekomen, en ligt dus waaschijnlijk bij je videotheek in de buurt, ligt hij daar niet dan ligt hij gegarandeerd in bij de free recordshop

 3. avatar
  Pinheadrules

  Ben ik met je eens! Ze hadden veel meer met de moordenaar kunnen doen. Misschien expres niet gedaan, wordt uitgewerkt in deel 2… 😉

Laat een antwoord achter